Om oss

Home at Home er bemannet med solide fagfolk innenfor møbel og interiørprodukter. Vi har solid og lang erfaring i fra møbel og interiørbransjen.

Home at Home er et konsept som driftes av Fine Møbler & Interiør AS. Bedriften hadde sin første åpningsdag den 28. August 2014.

Vi skal bruke all vår erfaring og kompetanse for at du som kunde skal ha en god og positiv opplevelse ved å handle hos oss. Vi vil fremstå som et meget godt alternativ til kjedebutikkene. Våre ansatte plukker ut hver eneste vare som er i salg i vår butikk. Vi tilpasser vårt sortiment etter lokale forhold, og vil sørge for at du vil finne spennende, fine og aktuelle produkter til en konkurransedyktig pris.

Når du handler hos oss vil du få personlig kontakt med den som ivaretar din ordre fra bestilling til levering. Vi har hånd om alle prosesser lokalt. Dette betyr at du som kunde har en ansvarlig person å forholde deg til, og du skal forvente god og pålitelig oppfølging.

Vi skal være lydhøre for våre kunders ønsker. Dersom du har synspunkter på hvilke varer du savner i det lokale marked, setter vi stor pris på om du kontakter oss og forteller hva du ønsker. Vi vil gjøre vårt absolutt beste for at en handel hos oss skal gi deg en god følelse, og at du skal oppleve at du er blitt godt ivaretatt som kunde.

Kopirett © Fine Møbler & Interiør AS - 2023. Alle rettigheter reservert.