Betaling og betalingsutsettelse

Betaling i butikk

I butikken vår kan du betale med de kjente kortleverandørene, som Visa, Mastercard og Diners.


Finansiering

Med Santander Handlekonto har du alltid penger i bakhånd.

Fordeler

Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende MasterCard, som har gode fordeler, og fleksible nedbetalingsordninger. Med Handlekonto kan du kjøpe det du trenger - når du trenger det. Du kan også overføre penger til din brukskonto via Santander's nettbank og SMS-bank. Nedbetalingen deles opp over tid og tilpasses din personlige økonomi.

  • Få varen i dag, betal senere
  • Slå til på gode tilbud når det passer deg
  • Kjøp det du virkelig ønsker deg

Betalingsutsettelse eller delbetaling?

Med Handlekonto kan du utsette betalingen på et kjøp i et gitt antall måneder. Den første måneden betaler du kun et utsettelsesgebyr. Etter, eller i løpet av, den betalingsfrie perioden kan du velge å betale inn hele beløpet, eller dele opp beløpet i månedlige rater tilpasset din egen økonomi. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode.

Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Med delbetaling har du full fleksibilitet. GJennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre. Du kan også bestemme et fast månedsbeløp, f.eks. kr 500, som du betaler hver måned.

Eksempel:
  • Varen koster kr 10.000,-
  • Du betaler kr 973 pr. måned i 12 måneder
  • Effektiv rente 33,9%
  • Varen vil totalt koste deg kr 11.673,-

Forskuddsbetale en ordre

Skal du betale forskudd på en ordre er fremgangsmåten slik:
Logg inn på din nettbank
Velg betaling
Kontonummer:
3330.25.57050
Sum:
Her legges summen som er avtalt inn.
Husk at for at varene skal bli bestilt må minimum 30% av totalsummen innbetales.
Melding til mottaker:
Betaling på ordre "ordrenr" av "Fornavn Etternavn" (som står merket på ordre) kundenummer "kundenr" (er merket på ordre).

Det er svært viktig at en er nøyaktig når en legger inn kontonummer, sum, og at meldingen til mottaker inneholder ordrenummer, fornavn og etternavn på vedkommende som ordren er registrert på, samt kundenummeret. Dette er viktig for at betalingen skal bli registrert på rett ordre og kundekonto.

Kopirett © Fine Møbler & Interiør AS - 2023. Alle rettigheter reservert.